Agenda

Activiteiten en uitvoeringen

Wij zingen iedere 3e zondag van de maand om 11.00 uur tijdens de Hoogmis in de Sint Cunibertuskerk te Wahlwiller. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd mee te werken aan zowel religieuze als wereldlijke concerten en mogen we trots zijn op onze goede naam en bekendheid in de regio.

 

Uiteraard luisteren wij ook speciale diensten en vieringen op. Regelmatig nemen we de muzikale opluistering van huwelijkinzegeningen, jubileumdiensten, avondwaken en uitvaartdiensten voor onze rekening.

 

ADVIES INGETROKKEN, SAMEN ZINGEN KAN EN MAG WEER!

De vlag kan uit! Het advies voor amateurkoren om niet samen te zingen, is ingetrokken. Vanaf 26 juni is er geen bezwaar meer tegen repeteren en mogen koren zelfs weer uitvoeringen verzorgen. Buiten én binnen. Samen zingen: het kan en mag weer!

Dat bleek uit de persconferentie van het kabinet op 18 juni. “Alles wat op anderhalve meter kan, mag dan weer”, zo liet Mark Rutte weten. In antwoord op een vraag na afloop, bevestigde hij nog eens dat zingen weer kan en mag.

Wil je het gehele artikel lezen, zie link: https://koornetwerk.nl/corona-actueel/

Op vrijdag 2 juli gaan we weer starten met repeteren en aan ons repertoire werken. Het zal nog even duren alvorens we H.Missen muzikaal mogen opluisteren. Het begin is weer gemaakt en we zijn dol enthousiast dat we weer samen kunnen en mogen zingen.

Hopelijk gauw tot ziens bij een van onze uitvoeringen!

 

 

 

 

 

 

Datum    Tijdstip                            Activiteiten